Berit Aicha

Berit Aicha
Photo: Indrek Arula

Thursday, October 14, 2010

Kuidas me Müstika 3ndat sünnipäeva tähistasime!


Müstika pidas siis 9ndal oktoobril korraga kolme sünnipäeva! Müstika ise sai kolmeaastaseks, tantsustuudio üheaastaseks ja minul ja Kaidil sai lõpuks täis 10 aastat kõhutantsu tantsimist!

Üldiselt läks kõik kenasti v.a. umbes pooletunnine programmi alguse hilinemine, mis oli tingitud sellest, et just siis kui me otsustasime, et seekord üritusele helimeest ei kutsu, läks kõik katki! :P

Tegelikult olid kõik juhtmed, terved, lihtsalt kõlarid ragisesid kohutavalt... hiljem selgus, et olin arvuti ja puldivahelise juhtme yhendanud kohta, kuhu muidu käib vinüülimängija juhe... sellest siis ka see suur sahin... aga superman tuli kohale ja tegi lõpuks kõik korda ja pidu võis alata!

Olime Müstikaga juba ammu mõelnud, et võiks ära teha järgmise triki: kabareetantsijad võiksid esineda tribaliga ja vastupidi! Mis sellest kõigest välja tuli, nägid kõik ise, aga tagasiside oli üllatavalt positiivne! Kabareetantsijate kohta öeldi - et nad andsid tavapärasele tribalile mingi uue energia ning tribalitantsijatest ei oodatud, et nad kabaree tehnikas nii tugevad võiksid olla! Üllatus kõigile!
Siin ka väiksed fotojäädvustusused sellest, millised nägid välja tavapärased glamuursed kõhutantsijad Kairi ja Rutha hoopis tribalikostyymides. Ning millised olid meie muidu võimukad amatsoonid, tribalitantsijad, kuldsetes kabareekostyymides - ikkagi võimukad kui vaadata näiteks Kärti, kes kepiga tantsimise asemel hoopis proovib, kas ta kihvad ikka hammustavad bambusest läbi ja ega tema kuldne välimus teda pehmemaks pole muutnud :P

Rohkem mul praegu pilte yritusest pole, loodan et Jaan saab enda omad peagi valmis.
Stay tuned...

No comments: